Bloggen

Alla kattungar är nu tingade!

2013-02-25

I fredags kom Evy och hennes dotter Mathilda på besök.

Evy & Mathilda har jag träffat mycket på utställningar så jag vet vilka underbara människor de är.

De bor i ett hus i Sigtuna med en rast gård till katterna. Så att lilla sockerbiten Basement Jaxx hamnar i detta paradis gör gott i själen.

På Lördagen kom det en Supertrevlig familj, som bestod av Mamma Elin med sin man och två döttrar på 5 och 11år. Block Rockin' Beats och BadBoyBill låg och sov när de kom men det dröjde inte länge innan de var upp och busade och hade skoj. Att två syskon kommer att få flytta tillsammans känns som en dröm. Familjen verkade så lyckliga och det känns verkligen jättebra!

Min Mamma som är fodervärd åt Aphex Twin har länge tjatat om att Aphex borde få en kompis. Hon har dessutom alltid haft en förkärlek till röda katter. Därför känns det inte mer än rätt att BeastyBoy flyttar dit.

Sist och minst ;) Så har vi Bloody Beatroot, min lilla chokladpadda. Hon är den jag sparar på foder och kommer att förgylla tillvaron hos underbara Yasmine och sphynxen Spock i Västerås.

Jag önskar jag hade 20 Katter till så att jag kunde låta flera underbara kattungeintressenter få sig en devon, för gud vilka fina människor det finns, och alla förtjänar att få dela sitt liv med en.

<3 All kärlek och Lycka till i framtiden! <3

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)