Bloggen

Uppdatering från katteriet.

2014-03-04

Tiden bara springer iväg och inga uppdateringar görs här på sidan men det betyder inte att det inte händer något, tvärtom.. :)

Det händer så mycket att hemsidan litegrann hamnat efter. :)

Kattungarna växer så att det knakar, de äter och går på lådan och är inte still mer än är de sover. Jag har inte ens lyckats att fota 6veckors bilder :( Dessutom så blev de flesta av 7 veckorsbilderna suddiga, men men  :(

Alla kattungarna har hittar sina blivade hem och kommer att bli tingade den här veckan.

Kattunge nr1: Dirty Bird aka Ivy kommer att flytta till Sköndal till underbara Jessica.

Kattunge nr2 & nr4: Deadmau5 & Dada Life flyttar till Tungelsta till lyckliga-familjen Andersson.

Kattunge nr3: Daft Punk kommer att bo kvar med sin mamma min syster. :)

Jag är så nöjd och glad över vart katterna kommer att flytta och har dessutom fått intresse visat från framtida kattungeköpare. Och orkar de inte vänta på mig så hjälper jag gärna till så att de får sina väntade pälsklingar <3

Jag har även varit i Luleå och som bonus och sällskap på resan upp så hade jag med mig ett litet barnbarn till Sweety som skulle flytta upp till underbara Norrland. Säkerligen en av de goaste killar jag träffat.

 

I Luleå så var jag och hämtat mini-Miller, min framtida stud. Han är riktigt fin och jag kunde inte varit mer nöjd. En riktig myspropp <3 Vi blev hämtade på Arlanda av hans blivade matte Kattis, det var kärlek vid första ögonkastet och jag har fått mängder av bilder och trevliga uppdateringar. Han har även fått en hundkompis Chihuahua-taxen Elsa.

I helgen så är det utställning och jag hoppas kunna komma över och titta.

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)