Bloggen

Livet är galet underbart!!!!

2012-01-27

Oj vad tiden rullar på… och snart är det dags för vårt nya tillskott i familjen StarLounge’s att äntligen komma hem! Närmare bestämt i kväll!!

Mycket har hänt sen jag sist skrev och bla så har jag och Vanja varit på en lite tripp till Västerås för HCM scaning och blodprov. Sen har jag tillbringat en vecka i solen och kom hem sent i onsdags. Helt galet hur mycket jag saknade mig tjejer! När vi kom hem så var de lite små sura med det övergick snabb till kelkalas! (Efter muta ! )

På mailen hade jag fått svar på blodproverna och HCM scaningen hade jag fått svar på redan när jag var där. Båda hade fina hjärtan och var jätte lättad. Provsvaren såg också bra ut och båda var negativa på Fiv/Felv. Jag testade även vilken blodgrupp de hade och båda mina töser är A. Nu är Sweety redo för sin fästman så snart han är redo för henne =)

Igår var vi och handlade lite barnkattmat och värmedyna till lilla Lukeria som i början kommer att bo i vårt sovrum. Vi kommer att turas om att sov på soffan med de andra katterna, så att ingen är ensamma.

Jag har såna fjärilar i magen och det ska bliii sååå underbart… Jag har som sagt längtat sen i Oktober, nästan lite tidigare också =)… hihi…

Antal kommentarer: 1

2012-01-28 12:34:31 - Valentina

Grattis till fina scannigsresultat! Vad roligt med alla goda nyheter! :)
Stor puss till lilltjejen! (inlove)
Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)