Bloggen

LUKERIA TAR STORSLAMM PÅ SK!!!

2012-04-01

Jag är helt salig och något överrumplad!!
Hon har vuxit sig stor och hullet har inte riktigt hängt med, jag kom med inställningen att ha kul och träffa massa crazycatpeople och lite naket!
Det var dock bara jag som hade naket på lördagen Sad   
        
Ad de Bruijn älskade henne och jag har bedömningen på film som jag ska försöka lägg upp här på hemsidan Smile

 

I Panelen var hon lite nervös men fick 3/4 röster!! Glenn röstade på sin burmilla. (det gjorde mig lite nervös eftersom jag skulle ha Glenn på söndagen.)På söndagen kom det några till sphynxar och bland annat en förstagångs kattutställare som var super trevlig och som jag hoppas kommer synas på fler utställningar snart!! (Är VÄÄÄLdigt nyfiken på hennes stora snygga hane som just nu gick i 11an Very Happy )I nomineringen stod det TILLSLUT... (det var galet mycket 12or) mellan Lukeria och en superfin devon padda med vitt. Jag vet att Glenn älskar Devons och speciellt paddor men han sa... och jag skryter inte... (kanske lite) ... trotts att det inte ens finns någon päls att bedömma så är den här pärlan ett strå vassare, allt sitter där det ska och med mycket bra proportioner!

 

Upp i panelen var hon inte alls lika nervös och fick även denna dag 3/4, denna gång gav Jörgen sin röst åt en supersöt Bengal.

Jag tror faktiskt inte att jag riktigt fattat det än men att denna helt underbara tjej kammat hem 4 bis på mindre än en månad är så sjukt spännande!!
Jag är så stolt, lycklig och Nöjd över att ha äran att dela mitt liv med denna helt underbara tjej. Och så otroligt lycklig över att Valentina faktiskt släppte henne tillslut!

 

Och så här glad är jag på utställningar!!

 

Och tack till alla som gjorde min helg!!!!

Antal kommentarer: 2

2012-04-03 08:12:02 - Vanja, vanjakogej@hotmail.com, www.disernas.com

Stort grattis igen! Lukeria är verkligen en pärla (inlove)

2012-04-03 21:13:39 - Annica

Hihi, söttjejjen :)(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)