Bloggen

Update from the StarLounge's Cattery

2012-05-22

Tiden bara springer iväg och snart gör kattungarna det med!

De har nu börjar äta och gå på lådan och är hur söta som helst när de står och krafsar och försöker förstå sig på hur de ska gå till väga.

De skuttar och krafsar och har nu lärt sig resa ragg och de ser verkligen super farliga ut! :)

I fredags hade jag besök av två "devon experter" som vände och vred på mina små lurviga och tyckte precis som jag att det verkar vara en välskapt kull. Jag fick även lite hjälp med färgerna.

I söndags hade jag mina första kattungeintressenter, en underbar familj på 2 vuxna och två supersöta buspojkar. De hade tidigare haft katter men den sista gick nyligen bort i hög ålder så nu känns det tomt.

De hade redan siktat in sig på killarna i kullen och jag tror att det var Avicii som valde dem genom att visa upp sig lite extra!!

Det tog inte långstund efter besöket som de ringde och ville Tinga lilla (stora) Avicii.

De har även redan hittat ett passade namn på kille. Zanetti efter en fotbollsspelare i Italienska fotbollsklubben Inter. Zanetti har tydligen föredömliga karaktärsdrag och är en snäll och bra lag kamrat. Ett underbart namn på deras framtida "lagkamrat".

Allt känns bara sååå braa!!! 

 

Antal kommentarer: 1

2012-05-22 17:18:34 - Annette

Jag har lyssnat in mig på hans tidigare namn Avicii, och förstår nu att han även kommer bära med sig en känsla för dansanta beats, min tidigare Devon hade en förkärlek för att scratcha på våra gamla LP skivor, kul när de snurrar, så DJ talangen kanske ligger i Devon släktet!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)