Bloggen

UPPSALA utställning!

2012-06-17

Tågresan till Uppsala gick galant. Lukeria satt snällt och titta ut genom tågfönstret när hon inte intressearde sig för de 8 marsvinen som vi dela kupé med förståss. :)

Om det var ens 50 meter från stationen till Hotellet. DET NYBYGGDA SUPER SNYGGA RADISSON BLU som vi blivit förflyttade till... (för samma pris) Vi fick dessutom ett hörn rum med fönster i två vädersträck!!! http://www.radissonblu.se/hotell-uppsala/

I Uppsala var även denna helg Up con, så hela Uppsala var som en stor maskerad http://story.uppcon.se/ 

Lukeria blev helt överlycklig när vi kom till rummet!! Hoppa, skutta och leka!! I sängen, under sängen på karmen, på lampan!!! och prata prata prata :) Äntligen inga andra katter ;)

Lukeria har varit väldigt grinig sen kattungarna kom och har dessutom gått in och ur löp vilket säkerligen bidragit med den hormonella obalans och humörssvängningar.

Resultatet av detta var att jag på utställningen i Uppsala var tvungen att dra henne på lördagen. Det var som ett område på ca 10 meter runt dommarbordet som hon verkligen började koka.

Jag hann inte mer än visa fina Lukeria för trevliga Sirpa innan jag snabba bestämde mig för att dra henne. Det hade inte blivit en trevligt minne för henne att bli tvingad att klämmas på i det tillståndet.

Sirpa hann dock fälla kommentaren waoow vilken grym Look.. vilket hon har men hon var ju lika förbannad som hon såg ut..

Uppsalas utställning juni 2012

Förövringt så ÄLSKAR jag uppsalas utställningar i Allianshallen! Denna gång hade de även gjort en super uppdelning då vi alla satt ras vis och i kategori! Det var luftigt och luktfritt!! och massa sittplatser! Träffade ett helt gäng med underbara uppfödare och utställare. En del som jag bara sett på FORUM,... ååå underbara kattvärld!!

På lördagskvällen så gick vi ut och åt ett gäng och mycket kattsnack blev det! Helt underbart att slippa hålla igen som man kanske annars gör med bla kolleger på jobbet mfl.

Söndagen började som precis lördagen men en dunderhärlig hotell frukost! sen var det bara packa och checka ut och mot hallen det bar av =)

Denna dag kändes Lukeria bättre och jag tänkte det är bästa att göra ett försök. Jag tänkte att det kanske var min nervositet som avspeglades på hennes humör så jag lät assistenten Sonny bära henne. Men med samma resultat som på lördagen. Hon stirrade surt in i dommaren Kai's ögon och det var bara att ta henne därifrån. Han hann dock skriva en toppen bedömning. men avslutade med att skriva: mycket sur.. SYND!!! Han gillade henne verkligen men vad gör det när hon inte vill visa upp sig.

Jag tycker att jag hade väldigt bra dommare båda dagarna och hoppas jag får dem igen när Lukeria lugnat ner sig..

Trotts egna dåliga resultat så var det heltklart en av de bästa utställningarna jag varit på OCH... Lukerias MAMMA blev BÄST I RAS! och hennes halv bror blev BEST IN SHOW i klass 12!

Grattis till Valentina och Mia och era fina katter! 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)