Bloggen

Prinsessan Milea och Vector Superskrikaren

2011-11-24

Ikväll var jag och hälsade på finaste prinsessan Milea!

Prinsessan Milea 

Det här är Milea

 

och hennes katt Vector Superskrikaren

som på riktigt heter S*Sayyard's Lord O'Shea.

 

Sagan om Prinsessan Milea och Vector Superskrikaren!

Mileas mamma hade länge tittat efter en sphynx men hade alltid varit försent ute. Skulle de någonsin få sig sin önskade katt? Men så en dag så var hennes gode vän "Kicki med Katterna" ute och suftade på nätet och vad får hon syn på då om inte den vackraste lilla sphynxkillen hon sett!

LordOShea

 Hon snabbade sig på och ringde till Mileas mamma för att berättat vad hon sett! Och visst blev hon förälskad hon med, men kommer prinsessan Milea och vilja ha en mini prins i sitt kungarike?

För att ta reda på det så tog sig Prinsessan Milea, Mileas mamma, Kicki med katterna och deras Tjänstemän till Örebro för att söka reda på svaret.

Väl framme i örebro så hittade de lilla prinsen som tittade på dem med stora söta ögon och ville så gärna följa med hem. Och det fick han!

vector

vector

vector

vector

vector

Vector blev så lycklig över att äntligen få sig ett eget hem och en alldelles egen prinsessa att busa och mysa med så att han somnade.

Några veckor efter så var Kicki med katterna i kungariket och hälsade på, och oj vad han hade växt! Och vad han spang om kring och pratade.

Jag märkte verkligen att han hade hittat sitt rätta hem!

 

Efter yttligare en tid så kände Kicki med katterna att nu var hon så nyfiken på prinsen att hon nästa sprack!

Nästa gång hon hälsade på så var prinsen på sånt lekhumör att det var svårt att få med han på bild! Några suddiga mobilfoton blev det endå och dem bjuder jag nu på.

Snipp snapp snut så var sagan slut!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)