Bloggen

Vaccinering för resten och Avicii flyttar.

2012-07-23

Den 19/7 så var det dax för de resterande 4 att få sina Chip, Vaccin och besiktning på Tyersö djurklinik. Hela högen var superduktiga förutom att de spann så högt att det var svårt att höra något med stetoskopet. Hela helgen som gick så blev det mycket kattungegos för snart flyttar resten.

Avicii är en underbar kille som alltid vill mysa och pussas och dessutom pratar mycket. Det var riktigt tufft att lämna ifrån sig honom men hade trott det skulle vara värre. Jag tror att Lyckan som lyste i den nya familjens ögon neutraliserade min seperationsångest. Barnen i familjen var så super duktiga med alla katterna och t.o.m mina bitchar blev lite kära!

Det känns verkligen så rätt! Och det gör mig så lycklig! Pussgurkan och motorn Avicii kommer garanterat att få all uppmärksamhet han förtjänar! Och jag önskar hans nya Familj alla lycka i framtiden!

Antal kommentarer: 1

2012-07-26 16:11:38 - Annette, Annettelinden@telia.com

Oh, tack fina! Vi har det toppen tillsammans, känns som att han alltid varit hos oss! Ni har gjort ett superjobb, den mest harmoniska, sociala, kurrigaste, modigaste katt vi stött på och vi är så lyckliga att han är vår. Han hittade kattlådan direkt och försöker att fördela sitt gos jämnt över oss alla./ Tack och kram från oss alla!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)