Bloggen

Kattens dag / Kattens helg

2011-11-27

Kattens dag firas som vi alla vet den första advent, men som tur är så firar många affärer det hela helgen! Ååå vilken lycka!

Lördag:

Jag tog med vän Jossan och min Devon Sweety till Tyresö och djurmagazinet för en liten miniutställning. Det jag inte hade förstått var att det var en väldigt liten, trångt butik och det bara var huskatter där. Dessutom så var det två perser uppfödare som var "domare". Super trevliga tjejer. Pinsamt som det var så kunde de inte mycket om devons så jag fick själv stå och berätta om rasen. Jag stammade och blev pionröd, men det bjuder jag på...  (Katten som vann var självklart en halv perser!) Men vad gjorde det, jag fick ett fint tröstpris och shoppade 3 vippor med superlånga skaft och en råtta man hänger i dörröppningen! Tack Jossan för gott sällskap!

 

 Söndag:

Jag och min karl tänkte nu åker vi runt på CRT, Grizzly och Bromma Zoo och fyndshoppar!!

Vi började på Grizzly! Inte ett spår av något kattfirande, men som tur var så hade vi en kupong som gav oss 100kr rabatt på 2kg torrfoder från R.C.

Sen CRT, de hade bara några R.C rabatter, 50kr rabatt vid köp av 2 kg torrfoder, med det hade vi redan köpt så det struntade vi i.

Sen åkte vi till Bromma Zoo! Där hade de kattsanden Extreme Classic Gold Label som jag länge velat pröva, för 99 kr/10kg (ordpris 179) köpte 2 påsar! R.C intense beauty 12pack 99kr (ordpris 119kr) En superfin kattdrickfontän. En rolig Kackerlacka som springer på golvet!

Och dessutom så gick jag en liten katt-tipspromenad, och fick en super fin goodie-bag!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)