Bloggen

MSK-utställningen!

2012-09-03

I söndags var det dax, premiär för SE*StarLounge's Above&Beyond att visa framtassarna.

Med sig hade hon(Förutom mig och min underbara karl;) )  sin nya matte och sin mamma S*Peavey's Sweety Sweet.

Hela MSK bara kryllade att super snygga devons och det var helt underbart med så många under samma tak! Alla mina favoriter fanns där!

Sessan skulle dessutom på parallelbedömning. (Lagom nervöst för min syster hihi.. första gången OCH parallelbedömning..)

Sessan var ensam 12a i färggrupp 5 så hon fick sin ex1:a och en mycket fin bedömning.

Men i BIVen var Konkurransen minst sagt nästan larvigt brutal. För vilka superkatter går inte i färggrupp 5 om inte 1.Scandinavian Winner Leandra,  2.Junior Winner och supersnygga Canada importen Taffy och 3.vinstrika Junior Winner Gandalf! Dessa katter ÄR de snyggaste katterna i sverige!! Både Gandalf och Leandra stod sedan i panel!

                           

Sweety var lite rädd och tyckte inte alls om att vara ute bland folk och ännu mindre sitta i en bur brevid en högtalare hela dagen. Min stackars tjej.   

Sweety gick ensam om CAC-certet i färgrupp 3. (Även om domare Martii Peltonen rekommenderar en DNA test för att utesluta burma maskning??) Vi kom senare fram till att det är omöjligt men åter igen diskutioner om hennes färg, Jag har hört allt från kanelpadda, svartpadda med golden och nu burma maskad. DNA test ska göras för att slippa framtida diskutioner. 

Biven tog supersnygga miss April fool som även tog BIS den dagen!

Det var en jättetrevlig utställning med mycket underbara utställare! Jag var som vanligt lite för vimsig för att ha 100% koll på läget och eftersom vi hade tre olika domare på devons så missade jag massor!

En lite rolig sak var att det längst ner på Sweetys bedömningsedel stod:

Very Shy Today men det stod så otydligt så det tog ett tag innan jag såg vad det stod... det min kära sambo först tyckte att det stod var UGLIEST SHIT TODAY!... awww mitt älskade norrlandsguld!

          

Nästa utställning blir ÖK, två dagar men då får Sweety stanna hemma, även om jag redan bokat in henne. Hon tycker inte om att åka bil så hon får bara komma på de utställningarna som ligger nära har jag bestämt.

Men då blir det prämiär för StarLounges Aphex Twin ;) :) 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)