Bloggen

Alfakattens utställning i Täby

2012-10-22

Söndagen den 21 oktober så var det åter igen dax för utställning för mig! Med mig hade jag mamma och syster med sina katter Above&Beyond och Aphex Twin! Jag hade även med mig deras mamma Sweety.

Något jag tyckte var riktigt roligt var när man slog upp Glenn i katalogen!

Snygg katt va ;) ? min älskade Lukeria!

Sweety blev utslagen av S*Never Enough Creme Caramel som ägs av Maria Tvinne och fick sig en ex2 men en ganska bra bedömning av domare Ulrika Eriksson trots mycket spret :)

Above&Beyond och Aphex Twin hade Domare Glenn Sjöbom och fick väldigt bra bedömningar de med. Det bästa med Glenn är att han förklarar så bra! Något som är extra tacksamt för de som är nybörjare! (visst mamma ;) )

Glenn älskade Aphex även om han saknar lite tekninska detaljer så har han mycket som är önskavärt hos en devon hane. Han tyckte att stoleken var som den ska på en medium katt och älskade öronen... hur ofta hör man det på en devon?... *stolt*

Han gillade verkligen Sessan päls och även hennes Storlek för en medium hona. Hon är en sån där riktig charmkattunge som leker med allt och gärna myser med alla!

Det som glenn gillade på båda var deras Banjolook=(bulldogben) och deras storlek på öronen, framförallt deras breda öronbas!

Det var en mycket trevlig utställning men tyvärr så tog jag inga bilder :/ så är det någon som har en bild på mina katter så hojta gärna till. :)

Jag fick några bilder av underbara Ylva som har stamnamnet 

SE*O Helga Katt ( http://ohelgakatt.weebly.com/ )

syster och Sessan!

Sessan och Glenn!

Aphex och Glenn!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)