NYHETER

PREMIÄR!

2018-01-22

Idag har KATTSNACKSPODDEN premiär! Den hittas där poddar finns! Lyssna och kommentera gärna :)

LÄNK TILL FB-SIDAN!

Förlåt för min dåligt uppdaterade hemsida!

2018-01-01

Jag har inte uppdaterat hemsidan som jag önskar men kan ärligt säga att på katterifronten så har det inte hänt så jättemkt mer än endel tester och planer som jag hoppas ska tas i bruk 2018. Utöver detta så har det blivit endel föreningsarbete i Nordiska Rexringen och Järva kattklubb. Jag har även varit med på några inspelningar av KATTSNACKSPODDEN!

2015-10-05

Vi säljer inga katter till folk som vill låta katterna gå ute för egen tass, De behöver samma översyn som hundar, kaniner och andra husdjur.

Vi föder inte längre upp rasen Sphynx men pratar gärna om dem ändå :)

2015-08-20

Nu är vi även SVERAK-diplomerade

2013-10-24

Välkommen till SE*StarLounge's!

En liten uppfödning i hemma miljö där katten är i fokus! Våra katter är lika mycket medlemmar till familjen som vi är och vi  gör det här som en hobby.

För oss är det väldigt viktigt att rätt katt hamnar i rätt hem. Båda raserna, Devon Rex & Sphynx, är väldigt aktiva, nyfikna och intelligenta katter. De behöver därför mycket aktivering och stimulans för att må bra.

Hemma hos oss har vi byggt mycket i nivåer så att katterna har full tillgång och utsikt över hela sitt hem.

Läs mer om raserna, köpvillkor och dyligt under våra länkar.

 

Welcome to SE*StarLounge's!

We are a small breeder in home environment where the cats are in focusAll our cats as much member to the family as we are and we do this as a hobby.

For us it is very important that the right cat ends up in the right home.

Both breeds, Devon Rex and Sphynx, are very active, inquisitive and intelligent catsThey need a lot of activation and stimulation to feel good. At home we have built a lot of levels so that the cats have full access and views of their entire home.

Learn more about races, terms, and more on our links.

 

 

We reserve the right to refuse sale to anyone at any time and for any reason